Trainingen

Léon Keekstra heeft zich jarenlang in restaurants, hotels en andere gastvrijheidsgelegenheden bewogen. Altijd was er een opleidend, coachend en trained karakter in de functies die hij bekleedde. Zo was hij F&B trainer in het College Hotel in Amsterdam, een commercieel hotel met een opleidingsfunctie. 25 managers en 125 stagiaires, leerlingen van verschillende ROC’s maakte het hotel tot een international success. Uiteindelijk is Léon terecht gekomen in de Filipijnen waar hij Director of Training werd van het prestigieuze Makati Shangri La.

In 2014 is LMK consultancy opgericht, met als doel vanuit de praktijk te kunnen trainen. Jonge, startende ondernemers helpen met de opzet van hun droom, maar ook bestaande producten naar het voetlicht halen. Léon is als geen ander instaat om de service-wens van u om te zetten in een practisch trainingsprogramma voor u of uw medewerkers.

Enkele voorbeelden van trainingen en projecten die Léon heeft gedaan:

– Koffiemeester voor Douwe Egberts (zie video)

– Product-transitie naar Pepsi Vrumona voor SUBWAY Nederland

– Gracy’s Hamburgers Rotterdam, Begeleiding van de opening

– Randstad Uitzendorganistie Rotterdam en Utrecht, initiele gastvriendelijkheidstraining. Dit was een USP van Randstad om hun personeel altijd “getraind” aan te kunnen bieden.

– Winnen van Foodtruck Tender Rotterdam in 2017 voor thefoodconvoy.com