De Stadsbemoeial zelf

Na jaren van zwerven ben ik in 2012 in Rotterdam geland. Door mijn vele ervaringen in horeca, cultuur en lokale politiek in Nederland, maar ook in Azië, waar ik enkele jaren gewoond heb, heb ik mezelf snel van een mening bediend. Door een sterke mening te hebben, graag dingen beter, leuker en mooier te maken, wordt ik al snel gezien als een bemoeial; in de meest positieve zin van het woord. Op deze website neemt ik je mee op mijn ontdekkingstocht door de stad, mijn meningen die ik daar vorm en de zaken die ik meer dan een warm hart toedraag.

Nu na een paar jaar in Rotterdam, enkele projecten in de horeca, zijdelings betrokken te zijn bij wat politieke ideeën, wil ik me storten op het verbeteren van de leefbaarheid in het Rotterdamse. En stad waarin ik verschillende elementen uit mijn voorgaande leefomgevingen herken; de multi-culturele, de ontdekkende, groeiende, de zichzelf ontwerpende, maar vooral dynamische wereldstad.

Veel plezier bij het lezen, bekijken en meningen vormen tijdens het bezoek aan de website. Heb je zelf nieuwe, spannende, mooie, aandacht-behoevende zaken te melden, neem dan contact met me op!!