Tour Guide

Rotterdam is een stad om verliefd op te worden… Zoals de Architectural Digest al schreef in 2017, “Rotterdam is het Disneyland voor architectuur liefhebbers”. Niet alleen de gebouwen, maar voor de mensen die Rotterdam Rotterdam maken, zijn van een ander slag.

Die “verliefdheid” voor Rotterdam weet de Stadsbemoeial als geen ander te verwerken in zijn gespecialiseerde en gepersonifieerde tours die hij voor u kan verzorgen. Of de tour nu gaat om eten, geschiedenis, cultuur of de verborgen schatten van Rotterdam, de Stadsbemoeial maakt er een feestje van.

Hier volgen een aantal voorbeelden van tours die de Stadsbemoeial heeft georganiseerd voor verschillende doelgroepen:

– Verborgen Schatten Tour – De Stadsbemoeial neemt je mee naar pleintjes, hofjes, en “geheime kunstwerken”  in Rotterdam. Wish u namelijk de het huis met de kleinste “oppervlakte” midden in Rotterdam staat? Of dat er 20 meter vanaf de Coolsingel een oase van rust te vinden is…

– Rotterdams Bakkie Pleur Tour – De Stadsbemoeial neemt je mee naar een aantal special en ludieke koffieplekjes van Rotterdam. De beste koffie van Nederland vindt je in Rotterdam, deze plek ontbreekt dus ook niet in de tour.