Untitled

Na jaren van zwerven ben ik in 2012 in Rotterdam geland. Door mijn vele ervaringen in horeca, cultuur en lokale politiek in Nederland, maar ook in Azië, waar ik enkele jaren gewoond heb, heb ik mezelf snel van een mening bediend. Door een sterke mening te hebben, graag dingen beter, leuker en mooier te maken, wordt ik al snel gezien als een bemoeial; in de meest positieve zin van het woord. Op deze website neemt ik je mee op mijn ontdekkingstocht door de stad, mijn meningen die ik daar vorm en de zaken die ik meer dan een warm hart toedraag.

Nu na een paar jaar in Rotterdam, enkele projecten in de horeca, zijdelings betrokken te zijn bij wat politieke ideeën, wil ik me storten op het verbeteren van de leefbaarheid in het Rotterdamse. En stad waarin ik verschillende elementen uit mijn voorgaande leefomgevingen herken; de multi-culturele, de ontdekkende, groeiende, de zichzelf ontwerpende, maar vooral dynamische wereldstad.

Veel plezier bij het lezen, bekijken en meningen vormen tijdens het bezoek aan de website. Heb je zelf nieuwe, spannende, mooie, aandacht-behoevende zaken te melden, neem dan contact met me op!!

2 comments

 1. Feddo Tamminga 12 juni, 2018 at 11:04 Beantwoorden

  Beste Leon,

  we kennen elkaar nog niet, maar ik sprak laatst met Robert Siedenburg over mogelijke interessante contacten in Rotterdam die kunnen helpen om mijn seafood bedrijf, BISQ onder de aandacht te brengen. Korte achtergrond is dat ik samen met 2 compagnons een seafood merk ben gestart waarmee we als doel hebben de Noordzee seafood cultuur op een verantwoorde manier een boost te geven. We vinden het zonde dat er in Nederland geen grotere seafood cultuur te vinden is terwijl er juist hele mooie producten uit de Noordzee gehaald worden waar we echt trots op kunnen zijn.

  Inmiddels hebben we 2 producten ontwikkeld en die (o.a. via een aantal groothandels) verkocht worden aan horeca en retail:
  – een smakelijke en krachtige Noordzee garnalen bisque, getrokken van ‘onbespoten’ Hollandse garnalendoppen (geen sulfiet- en andere E-nummers).
  – de eerste echte Noordzee Vissoep, waarmee we gebruik maken ons eigen visbouillon en Zeeuwse mosselvocht, samen goed voor een mooie diepe zilte smaak

  Alles wat we doen is gericht op voorkomen van onzinnige foodmiles, voorkomen van foodwaste en rekening houdend met de biodiversiteit van de Noordzee. Grote doelen en daarvoor zoeken we vooruistrevende horecaondernemers die ons verhaal goed snappen en mede willen uitdragen.
  Het zal je niet verbazen dat Robert in dat kader jouw naam noemde.
  Het lijkt me leuk om binnenkort een keer een kop koffie te drinken en te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

  ik hoor graag van je,
  Hartelijke groet,
  Feddo

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.